Aktivitetsbild alkoholfritt i tidningen
Aktivitetsbild alkoholfritt i tidningen

Drogfritt i tidningen

Aktivitet
Be din tidning att skriva om alkoholfria drycker

Information 
Med ett positivt budskap och beröm kommer man ofta längre i förändringsarbetet. Ett sätt kan kanske vara att i samtal med den lokala restaurangen diskutera vikten av att ha fler alkoholfria alternativ på menyn. Eller genom att prata med en tidning eller en tv-kanal om deras vinprovningar och möjligheten att lyfta fram fler alkoholfria alternativ.

Mejla eller ring din favorittidning och berätta att du verkligen tycker om tidningen men att du skulle tycka det var kul med fler inslag om alla goda alkoholfria drycker som finns. Du kan också prata ihop dig med några vänner så att flera av er hör av sig till tidningen i detta syfte.

Verktyg
Ta reda på kontaktuppgifter till tidningen du vill kontakta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>