Aktivitetsbild uppskatta en politiker
Aktivitetsbild uppskatta en politiker

Uppskatta en politiker

Information
Om en politiker i kommunen sagt eller gjort något bra, i media, på möten eller i skrivna förslag till kommunen, skicka ett mejl och säg det. Att visa uppskattning när en politiker driver våra frågor stärker deras engagemang, visar att du intresserar dig och följer vad politikern gör, samtidigt som det är ett bra sätt att knyta eller underhålla kontakt. Om man företräder en förening kan man underteckna som det, men man kan också bara höra av sig som privatperson, vilket kan göra minst lika stort intryck.

Verktyg
Om en politiker i kommunen sagt eller gjort något bra, i media, på möten eller i skrivna förslag till kommunen, skicka ett mejl och säg det. Att visa uppskattning när en politiker driver våra frågor stärker deras engagemang, visar att du intresserar dig och följer vad politikern gör, samtidigt som det är ett bra sätt att knyta eller underhålla kontakt. Om man företräder en förening kan man underteckna som det, men man kan också bara höra av sig som privatperson, vilket kan göra minst lika stort intryck.

Övrigt
Det går bra att göra samma sak på landstings- eller riksdagsnivå. Det är förvånansvärt få privatpersoner som kontaktar våra riksdagsmän direkt. Mejladresser finns på riksdagens hemsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>