Facebook 2
Facebook 2

Gilla och dela på Facebook

Information
Bra inlägg på Facebook behöver många som gillar och delar inlägget. Därför är det bra att alltid gilla bra saker där, även om många redan gillat/delat då dina vänner ser vad just du gillar och delar. När det då kommer upp i nyhetsflödet hos dina vänner delar och gillar de förhoppningsvis vidare.

Det är också bra att kommentera saker, men tänk lite på var du kommenterar och håll dig helst till fakta eller stå på dig om saker du tycker. Det finns många oseriösa sidor på Facebook, så tänk på att alla kanske inte har samma ärliga avsikt som du har. Debatter som inte innehåller fakta kan man bara låta rinna ut i sanden.

Verktyg
Dator, surfplatta eller mobil med internetuppkoppling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>