Aktivitetsbild ring och värva tillsammans
Aktivitetsbild ring och värva tillsammans

Hjälp oss bli fler via telefon!

Information
Vill du engagera dig på ett lätt och roligt sätt? Har du kanske provat på värvning förut, eller inte tagit det steget ännu? Då kan du ingå i vårt mobila telefonvärvningsteam! Vem du än är, var du än befinner dig, hur länge du än varit medlem – så kan du engagera dig enkelt bara genom att använda din telefon. Du behövs!

Självklart får du personlig coachning, tips, exempelmanus, färdiga listor med personer att ringa till och berätta lite om vår verksamhet för. Du väljer själv om du bara vill prova på en gång eller ringa flera gånger. Vi tror att du precis som vi tycker att IOGT-NTO är en så viktig organisation att ännu fler människor behöver få höra vad vi gör, hur de kan bli medlemmar och engagera sig.

Verktyg
Telefon

Övrigt
Hör av dig om du vill veta mer eller helt enkelt prova på till vår samordnare för telefonvärvning på 0733-838325 eller  sigrid.mikaelsson.rehnberg@iogt.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>