Engagemangsguiden
Engagemangsguiden

Snabbstart med guiden

Engagemangsportalen
Via portalen ska du enkelt kunna komma igång med ett engagemang som passar dig. Det finns mängder av olika aktiviteter. Med vissa förändrar du världen och med vissa skapar du glädje. Vissa tar lite tid andra kan genomföras på bara några minuter.

Engagemangsguiden
Med hjälp av guiden kan du enkelt välja en aktivitet som passar dig. Du kan antingen välja ett intresseområde så visas en lista på kopplade aktiviteter. Du kan även välja en tidsnivå för att få en lista på aktiviteter som passar inom den tidsrymden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>