Aktivitetsbild makthavare på facebook
Aktivitetsbild makthavare på facebook

Makthavare på Facebook

Information
Leta efter intressanta makthavare att bli vän med på Facebook, tänk på att politiker och andra makthavare använder Facebook som ett arbetsverktyg och gärna blir vän med människor de inte alls känner. Det är ett bra sätt för dem att sprida sitt budskap och hämta in information, samtidigt är det ett bra sätt för allmänhet att komma närmare viktiga beslut. När det gäller vad som händer inom EU så är parlamentarikerna en bra informationskälla.

Så tänk vilka som finns i din närhet och vilka du vill följa och kunna påverka, kommunalrådet, socialnämndens ordförande, Landshövdingen, Riksdagspolitiker, EU-parlamentariker eller den lokala krögare. Det finns många som du kan bli vän med. Lägg upp viktiga saker direkt på en speciell persons sida om du vill, men gör det inte för ofta, då kanske personen ledsnar och slutar läsa dina inlägg. Men lägg upp mycket på din egen sida, då har många chansen att se och kunna dela och gilla.

Verktyg
Dator, surfplatta eller telefon med internetuppkoppling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>